Ons verhaal

Een collectief kantoor zoals het bedoeld is; goede faciliteiten delen, gezellig sociaal contact & kennis uitwisselen, vergadermogelijkheden, lekkere koffie en een gemeenschappelijk doel: omzet maken binnen een representatief kantoor.

Ons verhaal

We hebben een nobel doel: een platform manifesteren voor zelfstandigen zodat ze kunnen groeien, socializen, en zich op vruchtbare grond bevinden om te kunnen ontwikkelen. 

Faciliteiten  

Je eigen vaste werkplek. Zelfstandig maar tóch in een omgeving met leuke inspirerende collega's. Goede koffie, vergaderruimtes, mooie planten en in een prachtig interieur. Richt je werkplek in & plug-in met je laptop.

Co-working

Als zelfstandige heb je waarschijnlijk ook behoefte aan een beetje afstand van thuis maar toch een werkplek waar je in goede concentratie aan de slag kan. Bij ons ben je in een omgeving met gelijkgestemden, maar is er ook ruimte voor gezelligheid

Shuffle 

Bureau voor 1 dag p/w - €125 p/maand 

Parttime 

Bureau voor 2 dagen p/w  - €225 p/maand

Grow

Bureau voor 3 dagen p/w - €310 p/maand

Tribe Member 

Vast bureau voor 5 dagen p/w - €375 p/maand 

One day 

Per dag - €45 p/dag

Vergaderarrangement incl. koffie/thee

2 - 4 uur vergaderen - €60 (p/u) max. 8 personen

Bedrijven met medewerkers

Bel ons voor de mogelijkheid voor het huren van bijvoorbeeld een bureaublok á 4 werkplekken. We hanteren hiervoor een aangepast lager tarief tegen een opzegtermijn van 2 maanden.

* Onze prijzen zijn exclusief BTW en hebben betrekking op het jaar 2022. Onze prijzen zijn onderhevig aan verandering.